Zöld Kávé

2017.jan.26.
Írta: Tichy Imre Szólj hozzá!

Zöld kávé az egészséges életmód kedvelőinek

A zöld kávét nyers kávébabból készítik, a nevét a színéről kapta. A zöld kávé hatékonyan segíti a fogyást. Fő antioxidáns, amit a zöld kávé kivonat tartalmaz, a klorogén sav. A zöld kávé kivonat erős antioxidáns, szabad gyökfogó hatása még fontosabb, mint a fogyást elősegítő tulajdonsága. A klorogén sav segít csökkenteni a szervezetszintű krónikus gyulladást, ami részben az öregedést, cukorbetegséget és az érelmeszesedést okozza.

Zöld kávé a kedvező hatásait koffein tartalmának és a benne található nagy mennyiségű antioxidánsnak köszönheti. Természetes, magas polifenol tartalma zöld állapotban messze meghaladja a zöld teáét, antioxidáns tartalma a narancsét, áfonyáét, málnáét és a citrusokét. A zöld kávéban található polifenolok a máj és zsírsejtekre pozitív hatással vannak, csökkentik az elhízottság és a cukorbetegség negatív hatásait.

pikcs_3.jpg

A kávé jót tesz az agynak. Egyre több tanulmány számol be az idegrendszeri leépüléssel járó betegségekkel kapcsolatban lévő pozitív hatásokról, amit a kávé okoz, mint a Parkinson-kór, Alzheimer-kór és az időskori dementia esetében.

A zöld kávé kivonat kiváló a szervezet energiaszintjének növeléséhez, csökkenti a vér koleszterin szintjét és az étvágyat, miközben erősíti az immunrendszert. A zöld kávé ajánlott a fogyni vágyóknak, cukorbetegeknek és az egészséges életmód kedvelőinek is.

Zöld kávé része lehet az egészséges táplálkozásnak

A zöld kávé antioxidánsokat tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek az egészségünk megóvásához. A zöld kávé része lehet az egészséges táplálkozásnak, mert véd a szabad gyökök ellen, melyek károsan befolyásolják a sejtműködést és az öregedési folyamatokat. Szervezetünk antioxidáns rendszere csak bizonyos határok között képes hatástalanítani a keletkező sejtkárosító anyagokat, ezért kiemelten fontos a megfelelő életmód és a tápanyagok rendszeres és változatos bevitele. A zöld kávé erős antioxidáns hatása még fontosabb mint a fogyást elősegítő tulajdonságai.

zoldkave_diabetesz.jpg

A feldolgozatlan zöld kávé melyből a kivonat készül, természetes polifenol tartalma többszörösen meghaladja a zöld teáét, antioxidáns tartalma pedig a narancsét, áfonyáét, málnáét és a citrusokét is, ezért sok betegség megelőzésében is segít.

 

A zöld kávé kivonat több módon is hat, fokozza a glükóz, vagy cukor és a zsír lebontását a májban és lassítja a cukor kibocsátását a véráramba. Szinergikus hatása révén biztonságos és természetes módon csökkenthető a zsírlerakódás a szervezetben, a felhalmozott zsírtartalékok lebontása felgyorsul.

Az eredmények a termék fogyasztásakor nem mindenkinél jelentkeznek azonnal, mivel nagyban függ az életmódtól, a diétától, a végzett testmozgástól és az optimális testsúly eléréséhez szükséges kilók számától, és nem utolsó sorban a termék hatóanyag tartalmától, ami különböző márkájú termékeknél eltérő lehet.

A zöld kávé hatóanyaga

A zöld kávé legfontosabb természetes hatóanyaga a klorogén sav, a nyers kávéban nagy mennyiségben van jelen. A pörkölt kávéban már jóval kevesebb van belőle.

Egy kis számú vizsgálat eredményeként kiderült, hogy a napi egy-két adag zöld kávét fogyasztó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5 százalékkal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16 százalékkal.

Joe Vinson és munkatársai eredményüket az Amerikai Kémiai Társaság San Diegó-i konferenciáján ismertették. A zöld kávé instant változatáról állítják,hogy élénkítő hatásával együtt a fogyással is megajándékoz.

edzes.jpg

A zöld kávé legfontosabb hatóanyaga a klorogén sav, ami a fogyókúrázók számára igen értékes hatóanyag, fokozza az anyagcserét, ezzel segíti a zsírégetést.

A zöld kávé koffein tartalma energikussá tesz, antioxidáns tartalma segíti a szervezet méregtelenítését. A felesleges kilók elleni küzdelemben a hatékonysága vitathatatlan, hiszen növeli az aktivitást, és kedvet ad a sportoláshoz, az eredmény rövid időn belül látható.

Zöld kávé erős antioxidáns

A zöld kávét a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik, ezért megőrzi azokat az anyagokat, mint a polifenolok melyek támogatják az immunrendszert, és védik a sejteket a káros hatásoktól. Elősegítheti a fogyókúra sikerességét, mozgással, sporttal kombinálva.

edzes_fogyokura.jpg

A klinikai kísérletek is azt bizonyítják, hogy a zöld kávé klorogén sav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, és kiváló antioxidánsként tartják számon.

A zöld kávé erős antioxidáns tartalmú a zöld teánál tízszer nagyobb védőhatással bír. Felgyorsítja a zsíranyagcserét. Élénkít, frissít, fiatalít.

A zöld kávé új és természetes étrend-kiegészítő, ami segítséget jelent a súlyproblémák megoldásában. A zöld kávéval eredményesen fogyhatunk.

 

A zöld kávé koffein tartalma energikussá tesz, antioxidáns tartalma pedig segíti a szervezet méregtelenítését.

Zöld kávé elősegíti a zsíranyagcserét és a szervezet méregtelenítését

A zöld kávé kivonat a testtömeg csökkentő termékek középpontjába került, de az eddigi kutatások számtalan előnyös tulajdonságát tárták már fel. Legtöbben zsírégető hatása miatt keresik. Akár változatlan kalóriabevitel mellett is súlyvesztés következhet be a használatával.

A zöld kávé kivonat szedése kitűnő választás lehet a méregtelenítő kúrák idején. Zsírégető hatása hasznos a diétázóknak, meggyorsítja a felesleg leadását. A zöld kávé segít az egészség megőrzésben gyakorlatilag bármilyen étrendbe beilleszthető, az egészséges életmód részeként alkalmazva.

zoldkave1.jpg

A zöld kávé fő összetevője a klorogénsav csökkenti a felszívódó cukor mennyiségét, jótékony hatással van a glülóz- metabolizmusra, az inzulin termelődésre, a megfelelő vércukor szint fenntartására, cukorbetegeknek is ajánlott. Elősegíti a szervezet zsíranyagcsere és méregtelenítő folyamatait, hozzájárul a mentális funkciók működéséhez, frissítő és élénkítő hatása van.

Mire képes a zöld kávé?

A zöld kávé csökkenti az éhségérzetet és energikus leszel tőle egész nap, még a felesleges kilók és méreganyagok is távoznak a szervezetedből. A klorogén sav a zöld kávé fő összetevője,köztudottan erős antioxidáns hatású, remek zsírégető.

cukorbetegseg.jpg

Amerikában a fogyókúrázók több héten keresztül szedték a zöld kávé kivonatot, anélkül hogy változtattak volna étkezési szokásaikon, gyors fogyásról számoltak be.

A zöld kávé segít beindítani a fogyást, serkenti a lassú anyagcserét, és javítja a sejtek mikrokeringését. A zöld kávé csökkenti a táplálékokkal bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását, ezáltal hatékonyan csökkenti a vércukorszintet. A szervezet a tárolt zsírsejteket használja fel, ebből nyeri az energiát.

A zöld kávé a cukorbetegeknek is segítséget nyújt, azonkívül, hogy beindítja a fogyást számos jótékony hatása van.

A zöld kávé eltünteti a zsírpárnákat

A zöld kávé kivonatnak kiemelkedő szerepe van a testsúly kontrollban, a benne található klorogénsav csökkenti a táplálékkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, így a szervezet a tartalékaihoz nyúl, segít beindítani a fogyást.

A zöld kávé, a nyers feldolgozatlan, pörköletlen kávébabok magas klorogénsav tartalmának köszönheti erős antioxidáns hatását, hatékonyan küzd a szabadgyökök ellen.

zoldkave_bogyo.jpg

Szervezetünk az étkezések alkalmával a táplálékaink szénhidrát tartalmát glükózzá alakítja át, ami a vérárammal együtt vércukorként terjed a szervezetünkben, ha a vércukorszintünk magas, a máj a feleslegesnek ítélt cukrot zsírrá alakítja, mely energiaraktárként üzemel, amikor csökken a vércukorszint a szervezet ebből fedezi energiaigényét.

A kutatások azt bizonyítják, hogy a klorogénsav blokkolja a glükóz-6 foszfatáz enzim működését, amely a véráramba jutott cukor szintjét szabályozza, ezzel korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét. Minél több cukor van a vérben a szervezet annál több inzulint termel, ha magas az inzulin szintünk, akkor a zsír nem ég el a szervezetben, hanem raktározódik a zsírsejtekben, mivel rontja az anyagcsere hatásfokát, túlsúlyhoz vezet.

A zöld kávé kivonat eltünteti a zsírpárnákat, miközben energiához juttat.

A zöld kávé természetes és kíméletes módon segíti a fogyást

A zöld kávé nagymértékben csökkenti a táplálékunkkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, ezért a szervezet az eltárolt zsírból veszi igénybe a szükséges mennyiséget, ami elősegíti a természetes fogyást, fogyasztása testzsír vesztéssel jár.

zoldtea.jpg

Étvágycsökkentő és méregtelenítő hatása révén természetes és kíméletes módon segíti a fogyást. Legfontosabb összetevője a klorogén sav, a legerősebb antioxidáns, amely megakadályozza a szénhidrátok zsírrá alakulását. Energetizál és megőrzi a vitalitást.

Javítja a sejtek mikro keringését, felgyorsítva ezzel az anyagcsere folyamatot. A zöld teánál tízszer nagyobb védőhatással bír, erős antioxidáns hatásának köszönhetően megtisztítja a szervezetet a toxinoktól. Emellett frissít, élénkít, fiatalít és a zsíranyagcserét is felgyorsítja.

A zöld kávé gátolja a zsírfelhalmozódást és a testtömeg növekedést, csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást is, miközben fokozza az ébrenlétet, növeli a memóriát, ami jól jöhet mindenkinek.

A zöld kávé ajánlott a fogyókúra programokhoz

A zöld kávé ajánlott a fogyókúra programokhoz az anyagcsere fokozására, és a szénhidrátok felszívódásának gátlásához.

A zöld kávé kevesebb koffeint tartalmaz mint a fekete kávé, nem doppingol,lassan szívódik fel, és hosszabb időre fejti ki hatását. A hagyományos eljárással szemben nem pörkölik, ezért tartalmaz polifenolokat is, amelyek támogatják az immunrendszert és védik a sejteket a káros hatásoktól.

A zöld kávé csökkenti az éhségérzetet, megakadályozza, hogy a táplálékkal bevitt szénhidrátok zsírrá alakuljanak, a klorogén savnak több pozitív egészségügyi hatása is van, például csökkenti a magas vérnyomást, és az egyik legerősebb antioxidáns és gyulladáscsökkentő. A zöld kávéban található klorogén sav nagymértékben felszívódik, és jól hasznosul az emberi szervezetben.

energikussag.jpg

A zöld kávé nem csak természetes, frissít, élénkít és aktívizál is. Jelentős mennyiségű klorogén savat és polifenolt tartalmaz, míg koffein tartalma mérsékelt, segít lebontani a zsírokat, és megakadályozza, hogy a szénhidrátok zsírrá alakuljanak át.Részt vesz az anyagcsere folyamatokban, hozzájárul az éhségérzet csökkentéséhez, ezzel támogatja a súlykontrollt.

A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikrokeringését, ami segít beindítani a természetes fogyást.

Zöld kávé segít a súlykontrollban

A zöld kávéban található klorogén sav a legerősebb antioxidáns, lassítja a szervezet öregedési folyamatait. Nemcsak fogyaszt, számos egészségvédő hatással rendelkezik.

Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, összetevői természetesek és az egészségre biztonságosak. A szervezetbe juttatva felgyorsítja az anyagcserét, égeti a felhalmozott zsírt és megelőzi annak későbbi lerakódását. Csökkenti a koleszterin és a vércukor szintet. Ezen felül használatának van még számos egyéb egészségre jótékony hatása is.

eritrit_dietas.jpg

Legyőzhetjük vele az éhséget még mielőtt az jelentkezne, mert a zsírból energiát hoz létre. A zöld kávé fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet változatlan marad.

Fokozza a test zsíranyagcseréjét. A klorogén sav így a zöld kávé is segít a májnak feldolgozni a zsírt, az emésztés során gátolja a zsír lerakódását. Fokozza a kalóriaégetést a zöld kávé másik előnye, amivel segít a súlykontrollban, hogy segít fokozni a hőtermelést, így a szervezet több kalóriát éget el, a testsúly is csökken.

A zöld kávé a legjobb formája lehet a cukorbetegség és a túlsúly leküzdésének.