Zöld kávé és a klorogénsav

Egy különleges, természetes táplálék az egészséges fogyáshoz, de nem csak azoknak nyújt segítséget a zöld kávé akik fogyni szeretnének,hanem a cukorbetegeknek is.

A zöld kávébab kivonat, zsírégető, vitalitást növelő, túlsúly- csökkentő, forradalmian új termék, a természet ajándéka.

A zöld kávébab kivonat természetes és biztonságos,fogyasztása hozzájárulhat a testsúly csökkentés eredményességéhez és a mindennapi vitalitáshoz. A klorogénsav és a hozzá kapcsolódó vegyületei hatásosan akadályozzák meg a szénhidrátok zsírrá alakulását, a testsúlygyarapodás megelőzésében fontos szerepe lehet.

stockvault-seeing-red144093.jpg

Miben rejlik egészségvédő hatása?

A pörköletlen zöld kávébab egyik legfontosabb összetevője a klorogénsav, amely hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását, így megakadályozza hogy a glükóz a véráramba jusson és megemelje a vércukorszintet.

A zöld kávébabban található klorogénsav erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, különböző kísérletek alapján kiderült, hogy a klorogénsav jelentősen gyorsítja az anyagcserét, viszont jelentősen csökkenti a táplálékban bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását és hatékonyan csökkenti a magas vérnyomást.