A zöld kávébab kivonat nem csak fogyaszt

A zöld kávébab kivonata egy különleges táplálék a természetes és egészséges fogyáshoz. Kizárólag magas minőségű, nyers, és pörköletlen zöld kávébab őrleményt tartalmaz,amelynek fő összetevője a klorogénsav. Gátolja a glükóz felszívódását, így a szervezet zsírsejteket kezd el lebontani, hogy energiához jusson,és a testzsír mennyisége csökkenni kezd.

A klorogénsav támogatja az egészséges testsúlyt, test zsír szintet, szív és érrendszeri működést és a normális vércukor szintet.Csökkenti az éhségérzetet nem doppingol fel, de mégis energikussá tesz, gátolja a szénhidrátok lerakódását. A zöld kávébab fokozza az anyagcserét, javítja a sejtek mikro keringését.Támogatja az egészséges vérnyomást, a vércukorszintet, a véredények funkcióját és annak integritását.

zoldtea_1.jpg

A nyers feldolgozatlan és pörköletlen zöld kávé babok magas arányban tartalmaznak polifenol antioxidánsokat, erős antioxidáns hatással rendelkeznek, hasonlóan a természetben előforduló zöld teához és a szőlőmag kivonathoz. A zöld kávébab kivonat új összetevő a piacon, 30-50% klorogénsavat tartalmaz mely jelen van a kávéban és régóta ismert jótékony hatásairól.