Miért előnyös a zöld kávé fogyasztása?

A zöld kávé fokozza a sejtek mikró-keringését és felpörgeti az anyagcserét. A benne lévő klorogénsav nem csupán a súlyvesztést segíti elő, de erős antioxidáns hatása rákellenes és szívvédő hatású is.

A klorogénsav támogatja az egészséges testsúlyt, test zsír szintet, szív és érrendszeri működést és a normális vércukor szintet. Csökkenti az éhségérzetet nem doppingol fel, de mégis energikussá tesz, gátolja a szénhidrátok lerakódását.

fogyas_lkarnitin.jpg

A nyers feldolgozatlan és pörköletlen zöld kávébabok magas arányban tartalmaznak polifenol antioxidánsokat,erős antioxidáns hatással rendelkeznek, hasonlóan a természetben előforduló zöld teához és a szőlőmag kivonathoz.

A zöld kávé csökkenti a táplálékkal bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, ami azért fontos, mert a szénhidrátok a túlsúly legfőbb felelősei. Gátolja a glükóz felszívódását, így a szervezet zsírsejteket kezd el lebontani, hogy energiához jusson,és a testzsír mennyisége csökkenni kezd. Támogatja az egészséges vérnyomást, fogyasztása teljesen biztonságos.