Zöld kávé felpörgeti az anyagcserét

Az egészséges életmód elkötelezettjei, a gyakori edzés, az egészségtudatos táplálkozás és a napi teendőik mellett, erősítik a természetes zöld kávét fogyasztók táborát, a zöld kávé segít nekik abban, hogy mindig formában legyenek.

A zöld kávé nemcsak természetes, frissít élénkít és aktivizál is. Jelentős mennyiségű klorogénsavat és polifenolt tartalmaz, míg koffein tartalma mérsékelt, segít lebontani a zsírokat, és megakadályozza, hogy a szénhidrátok zsírrá alakuljanak át.Részt vesz az anyagcsere folyamatokban, hozzájárul az éhségérzet csökkentéséhez, ezzel támogatja a súlykontrollt.

paleo52.jpg

A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikrokeringését, ami hozzájárul a természetes fogyáshoz. Segít beindítani a fogyást. Klorogénsav tartalma hatékonyan csökkenti a vékonybélben a glükóz felszívódását. Megakadályozza, hogy a glükóz bejusson a véráramba és megnövelje a vércukorszintet.

A zöld kávé egy különleges, természetes táplálék az egészséges fogyáshoz, de nemcsak a fogyni vágyóknak nyújt segítséget, hanem a cukorbetegeknek is.