Mi a zöld kávé?

A zöld kávé nem más, mint az általunk jól ismert szemes kávé, a különbség annyi, hogy nem esett át pörkölési folyamaton, az íze kicsit savanykásabb és az inyencek által kedvelt aroma hiányzik belőle. A zöld kávé 100 %-ban természetes arabica kávéból készül, kivételes összetevői minden eddiginél hatékonyabb segítséget nyújtanak azoknak, akik meg akarnak szabadulni a felesleges kilóktól.ű

zoldkave.jpg

Étvágycsökkentő és méregtelenítő hatása révén természetes és kíméletes módon segíti a fogyást.Legfontosabb összetevője a klorogénsav, a legerősebb antioxidáns, amely megakadályozza a szénhidrátok zsírrá alakulását. Energetizál és megőrzi a vitalitást.

Javítja a sejtek mikrokeringését, felgyorsítva ezzel az anyagcsere folyamatot. A zöld teánál tízszer nagyobb védőhatással bír, erős antioxidáns hatásának köszönhetően megtisztítja a szervezetet a toxinoktól. Emellett frissít, élénkít, fiatalít és a zsíranyagcserét is felgyorsítja.

A zöld kávébab gátolja a zsírfelhalmozódást és a testtömeg növekedést, csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást is, miközben fokozza az ébrenlétet, növeli a memóriát, ami jól jöhet bárkinek.

Forradalmian új fogyókúrás termék, a természet ajándéka. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat,összetevői természetesek és az egészségre biztonságosak.