Zöld kávé segít a súlykontrollban

A zöld kávéban található klorogén sav a legerősebb antioxidáns, lassítja a szervezet öregedési folyamatait. Nemcsak fogyaszt, számos egészségvédő hatással rendelkezik.

Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, összetevői természetesek és az egészségre biztonságosak. A szervezetbe juttatva felgyorsítja az anyagcserét, égeti a felhalmozott zsírt és megelőzi annak későbbi lerakódását. Csökkenti a koleszterin és a vércukor szintet. Ezen felül használatának van még számos egyéb egészségre jótékony hatása is.

eritrit_dietas.jpg

Legyőzhetjük vele az éhséget még mielőtt az jelentkezne, mert a zsírból energiát hoz létre. A zöld kávé fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet változatlan marad.

Fokozza a test zsíranyagcseréjét. A klorogén sav így a zöld kávé is segít a májnak feldolgozni a zsírt, az emésztés során gátolja a zsír lerakódását. Fokozza a kalóriaégetést a zöld kávé másik előnye, amivel segít a súlykontrollban, hogy segít fokozni a hőtermelést, így a szervezet több kalóriát éget el, a testsúly is csökken.

A zöld kávé a legjobb formája lehet a cukorbetegség és a túlsúly leküzdésének.