A zöld kávé ajánlott a fogyókúra programokhoz

A zöld kávé ajánlott a fogyókúra programokhoz az anyagcsere fokozására, és a szénhidrátok felszívódásának gátlásához.

A zöld kávé kevesebb koffeint tartalmaz mint a fekete kávé, nem doppingol,lassan szívódik fel, és hosszabb időre fejti ki hatását. A hagyományos eljárással szemben nem pörkölik, ezért tartalmaz polifenolokat is, amelyek támogatják az immunrendszert és védik a sejteket a káros hatásoktól.

A zöld kávé csökkenti az éhségérzetet, megakadályozza, hogy a táplálékkal bevitt szénhidrátok zsírrá alakuljanak, a klorogén savnak több pozitív egészségügyi hatása is van, például csökkenti a magas vérnyomást, és az egyik legerősebb antioxidáns és gyulladáscsökkentő. A zöld kávéban található klorogén sav nagymértékben felszívódik, és jól hasznosul az emberi szervezetben.

energikussag.jpg

A zöld kávé nem csak természetes, frissít, élénkít és aktívizál is. Jelentős mennyiségű klorogén savat és polifenolt tartalmaz, míg koffein tartalma mérsékelt, segít lebontani a zsírokat, és megakadályozza, hogy a szénhidrátok zsírrá alakuljanak át.Részt vesz az anyagcsere folyamatokban, hozzájárul az éhségérzet csökkentéséhez, ezzel támogatja a súlykontrollt.

A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikrokeringését, ami segít beindítani a természetes fogyást.